avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vreau sa vand apartament cu probleme juridice
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vreau sa vand apartament cu probleme juridice

Buna ziua,
Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu un sfat.
Mama mea are mostenire de la bunica mea decedata un apartament cu trei camere, care are doi propietari pe bunica mea - apartamentul nu are succesiune - si un alt propietar. Mentionez ca mama are niste acte de la notar prin care reiese ca ea este unicul mostenitor pe partea familiei noastre si ca acest apartament este in cote egale cu celalalt propietar.

Intrebare: ar putea fi vandut aparatamentul asta asa in forma asta fara succesiune facuta? Si daca as vrea sa angajez o terta persoana care sa se ocupe de formalitati pe cine ar trebui sa angajez? Un avocat sau o firma de imobiliare. Mentionez ca celalalt propietar este de acord sa vindem casa dar destul de agresiv asa ca persoana si manipulant de aceea as vrea ca cineva sa se ocupe din exterior de acesta tranzactie.

Va multumesc anticipat pentru raspunsuri,
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:19, 9 Septembrie 2013
Va recomand sa va adresati unui avocat pe care sa il mandatati.
Multumesc pentru raspuns, nu stiu carui avocat sa ma adresez ca as dori o persoane care a mai avut astfel de spete, as putea primi recomandari de aici fara sa incalc regulamentul site ului?
Regulamentul prezentului forum nu permite reclama
Puteti analiza tabloul consultantilor de pe forum si daca gasiti persoana specializata in localitatea dvs ,puteti sa il contactati prin mesagerie privata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caut avocat care sa ma reprezinte intr-un proces de iesire din indiviziune - falticeni, suceava corinacarstoiu corinacarstoiu Buna ziua, Asa cum am mentionat si in titlu, caut avocat care sa ma reprezinte intr-un proces de iesire din indiviziune. Pe scurt: este vorba despre ... (vezi toată discuția)
Avocat familiarizat in dreptul transporturilor? Andrei2346768 Andrei2346768 Buna ziua, Am nevoie de un avocat familiarizat cu dreptul transporturilor pentru a clarifica cateva nelamuriri. (vezi toată discuția)
Am urgent nevoie de consultanta unui avocat din suceava. platesc taxa care se impune. PaolaD PaolaD Bua. Am nevoie sa vorbesc cu un avocat din Suceava, sau macar cu un Notar in legatura cu o mostenire, va rog sa imi trimiteti un mesaj privat cu un numar de ... (vezi toată discuția)