avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi

Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Impozit pentru PFA / II
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Impozit pentru PFA / II

Buna ziua, vreau sa infiintez un PFA/II si ma intereseaza daca se aplica acest impozit forfetar pentru vreuna din ele.
Sunt nou in domeniu si nu prea ma pricep.

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: B_Sorin , utilizator 12:03, 9 Septembrie 2013
Pentru pfa / II se plateste impozit pe venit in sistem real adica se tine o contabilitate simpla a veniturilor si cheltuielilor sau impozit la norma de venit stabilite aceste norme de catre administratiile financiare la nivel de judet la care nu se iau in calcul cheltuielile si nici venitul practic realizat in anul fiscal.
Pentru alte contributii puteti citi la adresa www.avocatnet.ro/content/art...
Multumesc frumos pentru raspunsuri, dle George Neagu!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit forfetar ada2113 ada2113 am vazut ca nu s-a scos impozitul forfetar - daca am inteles bine din ce am citit astazi. As dori sa stiu daca firmele suspendate vor trebui sa-l plateasca. ... (vezi toată discuția)
Ajutor - contributii pfa si ii blue_wings blue_wings In cazul in care sunt titularul unui PFA sau II, catre stat se vireaza cotizatiile pentru sanatate, vechime etc. in functie de veniturile mele declarate? Ce ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa Serious cta Serious cta Buna ziua! As dori sa stiu care sunt pasii pentru infiintarea unui PFA. Multumesc! (vezi toată discuția)