avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... se mai inmatriculeaza masini prin judecata ????
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

se mai inmatriculeaza masini prin judecata ????

buna ziua ,va rog sa ma lamuriti daca se mai inmatriculeaza masini prin judecata ,multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:39, 9 Septembrie 2013
Instanta de judecata la cererea partii interesate,poate analiza si eventual pronunta hotarare care sa tina loc de contract de vanzare-cumparare bun mobil
Concret care este situatia cu care va confruntati dvs ?
taxa de timbru este prea mare de 2 ori cat valoarea masinii ,anul trecut era o varianta de a da statul in judecata pt acea taxa ,insa acum nu stium cum se mai procedeaza
Si in momentul de fata exista acest drept al proprietarului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce risc daca vand masina, o radiez fiscal dar nu radiez numerele? RAMONARAMMY RAMONARAMMY Bunam Vreau sa vand autoturismul pe care il detin, dar cel care il cumpara nu are bani sa plateasca si taxa de timbru (tin sa mentionez ca eu am ... (vezi toată discuția)
Cumparare auto de la o pf care nu e proprietar in acte-ajutor!!! claudia_edi27 claudia_edi27 Buna ziua, Am achizitionat recent o masina facand act de v-c cu persoana respectiva dar aceasta nu e proprietar in acte..... Situatia e asa: -masina a fost ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare masina MadalinaCosac MadalinaCosac Detinem o masina, care a fost vanduta in acte in anul 2015. Pana la momentul actual nu a fost inmatriculata deci ea este pe numele vechiului proprietar, dar ... (vezi toată discuția)