avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Completare adeverinta stagiu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Completare adeverinta stagiu

Buna ziua ! Un salariat este angajat din 5 aprilie 2012 , din care primele 5 luni sunt cu timp partial 4 ore/zi , iar de la 01.09.2012 cu timp normal 8 ore/zi . Incepand cu data de 04.09.2013 se desface C.I.M. in baza art 65 din CM . Tinand cont ca societatea a obtinut o esalonare la plata a datoriilor catre bug.de stat , v-as ruga sa-mi spuneti cum sa completez adeverinta cu salariile pe 12 luni , tinand cont ca nu sunt platite contributiile pt.somaj . Este vorba de lunile iunie si iulie . Va multumesc pt.raspuns .

.

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de somaj in caz de expirare cim pe perioada determinata mixi_v mixi_v Buna seara, Eu am un contract pe perioada determinata si anume 23 iulie 2012-30 iunie 2013. Intrebarea mea este daca aceasta perioada acopera stagiul de ... (vezi toată discuția)
La 58 de ani se poate iesi la pensie anticipat sforza sforza Tatal meu are 58 de ani si nu stie daca poate sa iasa la pensie anticipat si daca da ce acte ai trebuiesc. Are 37 de ani lucrati. (vezi toată discuția)
Plafon tva 01 iulie 2012 aalexandra2 aalexandra2 Buna ziua, Vreau sa va expun cazul unei societati de constructii infiintata in aprilie 2012, neplatitoare de TVA. In luna iulie am incasat 39000 lei prin ... (vezi toată discuția)