avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Cum se acorda scutirea de la plata impozitului pentru ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Cum se acorda scutirea de la plata impozitului pentru programatori

Buna ziua,

As dori sa fiu si eu indrumat, cu vedere in obtinerea acestei scutiri.
Dupa multe documentari despre lege, conditii am ajuns la concluzia ca legea este prost formulata, neactualizata si interpretabila.
Doresc sa stiu ce pot face in cazul in care facultatea (ASE- CSIE) refuza sa imi elibereze aceasta adeverinta de echivalare a specializari pentru scutirea de impozit.
Tin sa precizez ca angajatorul este cel care mi-a cerut aceasta adeverinta. deci ar fi de acord sa ofere acest drept.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:23, 10 Septembrie 2013
Despre ce specializare este vorba?

Cibernetică şi informatică economica sunt specializari prevazute in Ordinul nr.250/2004
Ultima modificare: Luni, 9 Septembrie 2013
Cornel Vasile, Consilier juridic
Eu am terminat Statistica si previziune economica. Angajatorul mi-a precizat ca intra la Cibernetica si previziune economica.
Va puteti adresa Minisiterului Muncii sau Ministerului Educatiei pentru lamuriri cat mai exacte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit programatori nica_ramona2002 nica_ramona2002 Buna ziua, Am terminat facultatea de Cibernetică, Statistică şi Informatică Economică in anul 2003, Sectia de Statistica si previziune economica(5 ani); ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit cf ordin 539/2013 jeni123 jeni123 Buna ziua, Am absolvit ASE-Facultatea de Contabilitate si Informatica de gestiune (CIG) in anul 2002, cu examen de licenta. Pe diploma de absolvire este ... (vezi toată discuția)