buna ziua .am lucrat continuu in ultimile 24 de luni dar in martie 2013 am schimbat firma angajatoare si am plecat in strainatate si acum stau pe dreapta . pot sa mai beneficiez de concediu de crestere a copilului ? daca da cat si ce trebuie sa fac sau daca intru iar la lucru se mai poate copilul se naste peste 3 luni
1. Pentru a beneficia de indemnizatie pentru concediu crestere copil (CCC) trebuie ca in cele 12 luni premergtoare nasterii copilului (inclusiv luna nasterii) sa aveti venituri din salarii, din activitati independente sau agricole sau perioade asimilate (somaj indemnizat, eleva sau studenta la zi, concedii medicale, concediu de maternitate etc.).
2. Daca ati fost intr-o tara din UE si ati lucrat legal este eligibila si acea perioada.
3. - Daca veti naste in decembrie atunci cele 12 luni eligibile pentru a beneficia de indemnizatie pentru CCC sunt ianuarie - decembrie 2013.
- Spuneti ce statut ati avut in fiecare din cele 12 luni sa vedem daca veti putea sau nu sa beneficiati de indemnizatie pentru CCC.