avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Concurs EPSO - Administratori Drept
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Concurs EPSO - Administratori Drept

S-a mai inscris cineva la acest concurs, cod EPSO/AD/148/09-RO

Eu m-am inscris si urmeaza sa sustin primele teste (EU Knowledge si Verbal-Numerical) pe 27 aprilie a.c orele 16.

Daca mai sunt candidati, poate ar fi util sa ne impartasim si aici ideile, experientele, materialele. desi teoretic concuram unii impotriva altora.
Cel mai recent răspuns: specgogu , utilizator 22:14, 26 Aprilie 2010
starting and finishing cred ca copie dupa carte de munca, nature of duties probabil ca fisa postului, altundeva nu sunt precise atributiile angajatului.
Salut!

Am participat la aces concurs si am obtinut 21 puncte....Credeti ca am vreo sansa sa merg mai departe? Ati putea sa-mi spuneti ce rezultate ati obtinut voi?
Raspund la orice intrebare in legatura cu acest concurs.

Weekend fain!
19,33 / 30 - rezultat final

potrivit site-ului oficial la EPSO/AD/148/09 s-au inscris 730 persoane

nu stim cati au trecut de testul preliminar, dar dupa selectia dosarelor vor ramane 258.

bafta tuturor

scria Dava mai inainte de urmatoarea fraza: "evidence of professional experience clearly indicating the starting and finishing dates and the exact nature of the duties carried out"

poti sa-mi spui si mie unde ai intalnit expresia ca eu nu am gasit-o in notice of competition, ghid sau formular.
Eu am aceasta exprimare in formularul de inscriere pe care mi l-au trimis.
Chiar pe ultima pagina, unde incepe cu "declar pe cuvant de onoare".

Alte discuții în legătură

Intrebare legata de trademark infringement in cazul unui website RazvanR RazvanR Buna ziua, Am o intrebare ceva mai complexa legata de posibile procese de trademark infringement in cazul unui website hostat pe server din SUA. O scura ... (vezi toată discuția)
Citatie pentru o amenda si puncte scazute la licenta de conducator auto Lucius213 Lucius213 Buna ziua, am fost oprit de politie in Anglia si nu aveam datele la mine permis , asigurare a masinii certificat de verificare etc .. masina fiind imobilizata, ... (vezi toată discuția)