Buna ziua,doresc sa deschid un magazin mixt undeva la sat,am cerut certificatul de urbanism pt.constuirea unui spatiu comercial si printre toate avizele cerute mi s-a cerut si PUD(plan urbanistic de detaliu)ca cica asa se cere pt.orice constuctie de spatiu comercial.Ideea este ca acest PUD costa foarte mult si totodata dureaza mult timp pt.elaborarea lui.Atunci m-am gandit ca ar fi mai bine sa cer dinou un certificat de urbanism si acolo unde trebuie sa mentionez pt.ce cer certificatul sa scriu contructie locuinta familiala in loc de spatiu comercial ca sa scap de PUD-ul vietii.Ideea este ca atunci cand o sa merg la proiectant o sa fac aceea "locuinta familiala"exact cum vreau eu sa arate magazinul ca pe urma cand o sa merg sa cer schimbare de destinatie din locuinta in spatiu comercial sa nu trebuiasca sa ma puna diferite autoritati sa modific una si alta (de exemplu usa sa se deschida catre exterior ,spatiu de depozitare,grup sanitar ..etc...)
Ce ziceti o sa ies mai ieftin asa sau costurile schimbarii de destinatie ma ridica mult ca si cat m-ar costa PUD-ul?