avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 162 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Deschidere magazin mixt
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Deschidere magazin mixt

pot deschide punct de lucru pt. un magazin mixt undeva la tara intr-o camera care a fost facuta si gandita pt.asa ceva (practic nu trebuie modificat nimic la ea)doar ca pe CF scrie locuinta familiala nu spatiu comercial (transformarea in spatiu comercial costa bani si timp)
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 11:16, 10 Septembrie 2013
Nu trebuie sa scrie pe CF spatiu comercial. Incheiati un contract de inchiriere sau de comodat cu proprietarul, in care specificati destinatia spatiului. E suficient pentru deschiderea unui punct de lucru in cazul inreg la ONRC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spatiu secundar alexandrudaniel_21 alexandrudaniel_21 Buna ziua, Doresc sa inchiriez un spatiu (locuinta), contract de inchiriere inregistrat etc. Firma nu are angajati. Nu as vrea sa-i schimb destinatia in ... (vezi toată discuția)
Transformare locuinta in spatiu comercial albaiuliaonline albaiuliaonline Buna ziua,doresc sa deschid un magazin mixt undeva la sat,am cerut certificatul de urbanism pt.constuirea unui spatiu comercial si printre toate ... (vezi toată discuția)
Costuri schimbare destinatie din locuinta in spatiu comercial albaiuliaonline albaiuliaonline buna ziua,doresc sa construiesc un spatiu comercial 24 mp undeva la sat.in certificatul de urbanism pe langa avizele si acordurile cerute mi se mai cere si ... (vezi toată discuția)