avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Avocat din oficiu
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Avocat din oficiu

pe latura penala am avut un avocat ales ,care intradevar este bun . Pe latura civila am decis sa ma reprezinte tot el dar mi-a cerut peste posibilitatile mele,aceasta fiind latura civila unde partile vatamate , spitalul si cei dela serviciul de ambulanta vor despagubiri . Autovehiculul are asigurare de calatori si bagaje ,deci vor fii despagubiti de asiguratori . Stiu ca va dura destul de mult timp acest proces civil si vreau sa-mi iau avocat din oficiu . Cum procedez si ce documente sau acte imi trebuiesc . Pe 18 sept am prima infatisare . Va multumesc . dupa aflarea raspunsului la aceasta intrebare as dorii in continure sa mai formulez 2-3 ntrebari pe fondul partii civile
Nu va puteti lua avocat din oficiu.
Va puteti angaja alt avocat.
dece nu pot lua un avocat din oficiu ? daca nu imi mai pot permite sa-mi angajez un avocat ce se poate intampla ? nu -mi mai permite starea economica personala
Pe latura civila va puteti angaja ce avocat doriti.
Nu conteaza ca nu aveti bani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces civil - despagubire nikolos nikolos inculpatul care a fost condamnat la X ani cu suspendare pe penal , este dat in judecata de catre partile vatamate constituindu-se proces civil unde partile ... (vezi toată discuția)
Neprezentare la procese nikolos nikolos daca eu ca inculpat intr-un proces penal definitivat cu suspendare conditionata , acum incepand procesul civil latura din penal cerand avocat din oficiu ce ... (vezi toată discuția)
Soferul beneficiaza de despagubiri de la asigurari? joc joc ca sofer avand un accident privid art 178 si 184 [ un decedat si 5 victime cu 60 zile si una cu 90 zile CML] in fata instantei imi recunosc vina ca oricum ma ... (vezi toată discuția)