avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Incalcare cod deontologic de catre un jurnalist
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Incalcare cod deontologic de catre un jurnalist

Am oferit spre publicare unui jurnalist un material pe care l-a publicat sub semnatura mea. Apoi, la solicitarea celor despre care facea vorbire materialul, jurnalistul a trimis o scrisoare oficiala prin care a dezvaluit toata corespondenta electronica dintre mine si el, alta decat ceea ce am autorizat eu sa scrie, incalcand, dupa parerea mea, codul deontologic al jurnalistului referitor la obligatia protejarii surselor. Intrebare : exista vreo entitate catre care sa formulez o plangere referitor la atitudinea jurnalistului?

Alte discuții în legătură

Un post national de televiziune difuzeaza un reportaj trunchiat Lulica Lulica Buna seara Am foarte mare nevoie de indrumarile si de sfaturile dvs. Pe scurt: un post national de televiziune da la stirile de seara un reportaj in care o ... (vezi toată discuția)
O firma privata este obligata de vreo lege sa formuleze raspuns la o solicitare intr-un termen anume? nicoll2003 nicoll2003 Bun gasit ! Am si eu o intrebare: institutiile private (firmele private) sunt, la randul lor, obligate de vreo lege sa raspunda unei solicitari a angajatului ... (vezi toată discuția)
Refuzul (tacit) al primariei/prefecturii de a raspunde in scris la o cerere Kasi Kasi Buna ziua, ma confrut cu o situatie destul de frustranta si as aprecia ajutorul unor persoane mai pregatite dpdv legal decat mine. Orice sfat este bine ... (vezi toată discuția)