avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Promovare personal contractual in institutii publice
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Promovare personal contractual in institutii publice

Buna ziua. Iar ne lovim de o problema interesanta. Un muncitor IV cum poate promova in muncitor III, avand in vedere ca corespunde cerintelor impuse de HG 286/2011 privind promovarea personalului contractual( 3 ani pe post muncitor IV, evaluare pentru 3 ani-foarte bine)...Ce act normativ reglementeaza metodologia promovarii personalului contractual, in afara de HG 286/2011.
Cel mai recent răspuns: DIANA_RU , utilizator 13:09, 10 Septembrie 2013
In baza art. 42 al H.G. nr. 286 / 2011 si art. 26 din Legea 284 / 2010, ordonatorul principal de credite isi aproba propriul regulament .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare în treaptă superioară la locul de muncă ovidiustoicoiu ovidiustoicoiu Aș vrea să vă întreb dacă sunt angajat pe un post inferior pregătirii mele ( muncitor ) și am diplomă de inginer , pot promova într-o treaptă ... (vezi toată discuția)
Promovare in functie superioara a personalului contractual roxanas roxanas personal contractual (functionar - arhivar, angajat la o institutie publica) care a terminat facultatea in anul 2011 (3 ani - sistem Bologna) si as vrea sa o ... (vezi toată discuția)
Care este procedura pentru promovarea in grad profesional imediat superior celui detinut? cri_secret_ina cri_secret_ina As dori sa stiu care e procedura(detaliata pe etape) ce trebuie urmarita pentru promovarea in grad profesional imediat superior celui detinut pentru un ... (vezi toată discuția)