avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Schimbare adresa in acte proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Schimbare adresa in acte proprietate

Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti cum pot rezolva urmatoarea problema. In sectorul unde locuiesc, in urma cu 5 ani denumirea strazii unde locuiesc a fost schimbata de catre primarie. In actele de propietate adresa a ramas cea veche. Cum trebuie sa procedez pentru a schmba adresa in actele de propietate. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: mihaibatranu , utilizator 13:22, 20 Septembrie 2013
Solicitati primariei eliberarea unui ceritificat de nomenclatura stadala iar cu acesta mergeti la OCPI pentru actualizarea datelor.
Va multumesc, am rezolvat. Cu adresa de la primarie am mers unde ati spus si in cele din urma s-a rezolvat. Se poate inchide topicul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nomenclatura stradala gresita tatal meu a primit un certificat ... Mz11 Mz11 Nomenclatura stradala gresita Tatal meu a primit un certificat de nomenclatura si l-a depus la ocpi pt actualizare, iese cf si observ ca este complet ... (vezi toată discuția)
Modificare adresa ci nou lcnfrnz lcnfrnz Buna ziua, pentru ca mi-a expirat CI-ul, am depus toate actele necesare la sectia de care apartin iar CI-ul nou eliberat are adresa (din CI-ul vechi, ... (vezi toată discuția)
Nomenclatura stradala buna seara! am aflat recent ca s-a modificat ... Mz11 Mz11 NOMENCLATURA STRADALA Buna seara! Am aflat recent ca s-a modificat numele strazii unde locuiesc. Eu la domiciliu am si sediul firmei. As vrea sa evit toate ... (vezi toată discuția)