avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bani nereturnati
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bani nereturnati

Am imprumutat pe cineva cu 150 de euro acum 5 ani in prezenta unui martor(unchiul meu). Cum pot proceda pentru a-i recupera? Daca dau persoana respectiva in judecata ce se va intampla cu ea?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:21, 10 Septembrie 2013
O dati degeaba in judecata, dreptul dvs la actiune e prescris daca au trecut 3 ani de la data cand trebuia sa-i returneze.
Bine ca nu i-ati dat mai multi :)
Ultima modificare: Marți, 10 Septembrie 2013
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare imprumut fara contract, prin virament unei persoane din ue carlito carlito Am acordat un imprumut de 9000 EUR, fara contract, unei persoane (ruda) din UE, cu dubla cetatenie (statul din UE si romana) si cu domiciliul in strainatate. ... (vezi toată discuția)
Imprumut intre persoane fizice vrani vrani Buna seara ! Am imprumutat unei persoane o suma de bani pt. doua luni , si am facut act scris de mana , cum ca i-am dat suma x semnatura si ca a primit suma x ... (vezi toată discuția)
Imprumut bani fara nici un act. andreea-emilia andreea-emilia buna seara.in urma cu 5 ani am imprumutat o persoana cu suma de 12000 iar acum persoana respectiva nu mai recunoaste ca i-as fi dat vre-un banut.nu exista nici ... (vezi toată discuția)