avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1217 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie invaliditate
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie invaliditate

buna seara,
as dori sa stiu daca fiind incadrata cu pensie de invaliditate de gradul II as putea sa lucrez ca zilier.
va multumesc
Cel mai recent răspuns: emil6702 , utilizator 01:35, 11 Septembrie 2013
Pensia invaliditatea de grad II inseamna pierderea totala a capacitatii de munca, insa cu capacitatea de autointretinere si orientare in timp si spatiu. Dvs. ce parerea aveti, ori puteti, ori nu puteti sa munciti?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca pentru pensionar dee dee dee dee Buna ziua, Am o persoana care vrea sa se angajeze dar este pensionata pe caz de boala. Cum procedez sa fie bine? Contract de munca pe perioada determinata de ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate grad ii cumulata cu alte venituri ca pfa? Claudiu000 Claudiu000 Bună ziua. Am citit pe acest forum o situație asemănătoare, dar nu am înțeles clar. Întrebarea este următoarea: [b]Un pensionar de ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmaº (copil urmaº încadrat în gradul ii de invaliditate) ºi alte venituri sorin19pre sorin19pre Buna seara, sunt pensionar de urmas, gradul 2 invaliditate. Intrebarea mea este; pot lucra in germania o perioada de doua luni cu contract de munca? Mi-se va ... (vezi toată discuția)