Buna ziua
Am cerut autorizatie de extindere a casei mele din ORADEA.Primaria nu mi-a dat autorizatie pana n-am fostr deacord sa cedez in favoare ei o suprafata de teren pentru largirea strazii de la latimea actuala, la o strada de 12 m latime pe dealul Oradiei.Nu inteleg nici acum de ce n-au pus aceste conditii cand mi-a dat atorizatia de constructie in anul 2002 ci ne-a lasat sa facem alimentarea cu apa , canalizare si gaz pozitionand toate aparatele de masura la limita strazii existente (pe gard),iar administratia a plantat stalpii de curent tot la limita strazii iar acum trebuie sa-i mute.INTREBARE:
poate primaria sa ma oblige sa cedez terenul pe GRATIS si tot eu sa suport cheltuielile de dezmembrare a terenului si culmea si cele notariale?.Pana nu le duc CF-ul cu teren pe numele primariei nu-mi da avaizul de punere in functiune si nu=mi inchide autorizatia cu toate ca inspectorul de zona a verificat finalizarea lucrarii si totu-i in ordine.
Va multumesc
D- voastră aţi fost de acord să donaţi (aţi arătat că aţi dat în favoarea primăriei o bucată de teren pt. lărgirea străzii). Prin L.213/1998 străzile fac parte din domeniul public local . Pe această stradă s-au tras reţelele de utilităţi,
S- a făcut din partea d-voastră un act de donaţie autentificat şi există din partea Consiliului local o acceptare a ofertei de donaţie?
În caz contrar, s/au încălcat drepturile d-voastră la respectarea bunurilor cu atât mai mult cu cât nu s-a dat nici o despăgubire (cazul Burghelea-CEDO).
Un avocat !!!!!!!!