avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 375 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Acte necesare divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Acte necesare divort

buna ziua,

As dorii sa stiu ce acte sunt necesare si unde trebuie sa ne prezentam pentru un divort pe cale amiabila, mentionez ca nu avem nimic de impartit si nu avem nici copii.
va multumesc.
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 21:56, 19 Septembrie 2013
Cu buletinele, certificatele de nastere, certificatul de casatorie la starea civila unde v-ati casatorit sau cea pe raza careia domiciliati, mai puteti merge la notar.
va puteti prezenta la ofierul de stare civila sau la notarul public de la locul unde a fost incheiata casatoria sau al ultimei locuinte comune a sotilor.
-trebuie sa existe acordul sotilor privind desfacerea casatoriei
Acordul trebuie sa existe nu numai pentru desfacerea casatoriei , ci si cu privire la numele ce va fi purtat dupa desfacerea casatoriei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avem domiciliile in orase diferite, in raza carei judecatorii trebuie sa inregistam divortul? Andreea1984 Andreea1984 Va rog daca se poate sa ma informati si pe mine in legatura cu o nelamurire pe care o am. Am hotarat sa divortam de comun acord, amiabil, prin consimtamant ... (vezi toată discuția)
Unde sa divortez amiabil ? utiliyator utiliyator domiciliez in orasul X dar m am casatorit in orasul Y . Pot divorta amiabil in orasul Y ? sau, numai la un notar din orasul unde domiciliez? Cum se poate evita ... (vezi toată discuția)
Divort la notar oanamaiu oanamaiu Eu si sotul meu vrem sa divortam de comun acord si am intes ca se poate si la notar, avem si un copil minor (3 ani) si vrem custodie comuna. Vrem sa stim ce ... (vezi toată discuția)