avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 778 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Intocmire documente contabile
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Intocmire documente contabile

Buna ziua
Sunt o PFA
Am un contract de prestari cu o firma. Pot sa trimit factura de prestari de serviciu pe internet?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 12:02, 11 Septembrie 2013
Puteti trimite prin email.

Vedeti aici pct de vedere ANAF: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Colaborare fotograf-salon infrumusetare ataela1 ataela1 Am un PFA -Fotograf .Doresc sa colaborez cu un alt PFA care este un salon de infrumusetar. Colaborare ,in sensul ca eu ca fotograf trimit viitoarele mirese la ... (vezi toată discuția)
Cum emit facturi electronice extracomunitare? raduma raduma Ma ocup cu internet marketing. Vand produse prin programe de afiliere si primesc comision (nu eu trimit produsele, eu doar aduc clientii printr-un link ... (vezi toată discuția)
Dispozitie de plata ligadiangeli ligadiangeli Buna ziua, As dori sa stiu daca este legal ca o asociatie de proprietari sa plateasca serviciile unei persoane din exterior cu dispozitie de plata, fara a mai ... (vezi toată discuția)