avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executor judecatoresc condamnat definitiv
Discuție deschisă în Executare silită

Executor judecatoresc condamnat definitiv

Buna ziua, in cazul in care am un dosar in lucru la un executor judecatoresc care a fost condamnat definitiv la o pedeapsa cu inchisoarea de 1 an pentru infractiunea de neglijenta in serviciu, care imi sunt optiunile in aceasta situatie?Fac mentiunea ca procedura de executare silita, inclusiv incuvintarea executarii silite de catre instanta, a fost initiata anterioar datei pronuntarii sentintei de condamnare.
Considerati ca trebuie sa imi cer returnarea sumelor de bani cu titlu de cheltuieli de executare si transmiterea dosarului unui alt executor judecatoresc? desi acest lucru ar insemna inca o data solicitarea incuvintarii de executare silita( demers ce dureaza cu tot cu redactarea incuvintarii cel putin 3 luni).
Multumesc anticipat pentru raspunsuri, nu am gasit precedent pentru o astfel de situatie.

Alte discuții în legătură

Deschiderea unui alt dosar de executare silită,la un alt executor ... ghita_28 ghita_28 Deschiderea unui alt dosar de executare silită,la un alt executor după ce a fost respinsă o Incuvintare executare silită, ce a rămas definitiva prin ... (vezi toată discuția)
Ce pot face? - executare silita a angajatorului dar pentru alte drepturi codulmuncii codulmuncii Buna dimineata. Vreau sa ma sfatuiti in legatura cu urmatoarea problema cu care ma confrunt. Am castigat in instanta reintegrarea si drepturile ... (vezi toată discuția)
Calea de atac a unei incuvintari la executare silita admisa in parte codulmuncii codulmuncii Buna ziua. Mi s-a admis in parte incuvintarea la executarea silita, restul cererii fiind respinsa. Daca am facut apel la incuvintare, in codul de proc.civ. ... (vezi toată discuția)