avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Despre contestatia in anulare a deciziei penale a ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Despre contestatia in anulare a deciziei penale a I.C.C.J.

Buna intrebarea mea este : I.C.C.J.Bucuresti a respins Recursul ca nemotivat.Insa de precizat este ca eu am trimis o adeverinta medicala in care este specificat repaus la pat din data de 02.09.-pana in data de 17.09.2013,adeverinta a fost trimisa alaturat de o cerere pentru acordarea unui nou termen, inainte cu cel tarziu 9 zile,adica respectiv la data de 02.09.2013 (prin confirmare de primire) si sa primit de catre IC.C.J.Serviciul Registratura in data de 4.09.confirmarea unde precizez ca termen de judecata la IC.C.J,Sectia penal era la data de 10.09.2013. Intrebarea este o data ce a fost depusa la dosar (asa cum specific mai sus acea adeverinta medicala vizata inclus si cererea de acordarea unui nou termen pe motov ca sunt in inposibilitatea de a ma prezenta,de ce mi au respins o cand in foarte multe cazuri se acorda termene pentru imposibilitate de prezentare motivat..Legat de aceasta de mai sus intrebarea mea este unde pot adresa o cerere de contestare fata de decizia luata de I.C.C.J .Bucuresti.? Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Despre adeverinta medicala vizata Gabriel Pop Gabriel Pop Buna..pentru acordarea unui alt termen de judecata (sectia penal la I.C.C.J.) este valabila doar o simpla adeverinta medicala vizata,diagnosticata inclus ... (vezi toată discuția)
Detalii plangere penala Nykey Nykey Pe scurt: am formulat o plangere penala si am trimis-o prin scrisoare recomandata catre politie dar nu am trimis odata cu plangerea si o copie a certificatului ... (vezi toată discuția)
Perioada pentru care pot solicita in instanta drepturile neacordate de angajator mihami67 mihami67 Buna ziua! In data de 10.02.2012 am adresat instantei de Contencios Administrativ o cerere prin care solicitam sa oblige angajatorul la acordarea compensarii ... (vezi toată discuția)