avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Despre adeverinta medicala vizata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Despre adeverinta medicala vizata

Buna..pentru acordarea unui alt termen de judecata (sectia penal la I.C.C.J.) este valabila doar o simpla adeverinta medicala vizata,diagnosticata inclus repaus la pat cu un nr de 15 zile si tratament.? Va multumesc pentru raspuns.Gabriel.
Cel mai recent răspuns: Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator 09:16, 10 Septembrie 2013
Depinde dacă instanța va considera că lipsa dvs. de la înfățișare este un motiv de amânare.Dacă sunteți reprezentat procesul ar putea continua și în lipsa dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre contestatia in anulare a deciziei penale a i.c.c.j. Gabriel Pop Gabriel Pop Buna intrebarea mea este : I.C.C.J.Bucuresti a respins Recursul ca nemotivat.Insa de precizat este ca eu am trimis o adeverinta medicala in care este ... (vezi toată discuția)
Motiv pentru aminare judecare cauza ContSters382135 ContSters382135 Am de la medic un act prin care se recomanda repaus la pat trei zile . este motiv de aminare ? pot cere un alt termen ? (vezi toată discuția)
Concediul medical cristi473 cristi473 in urma unei consultatii medicale, am fost diagnosticat cu o boala pulmonara. boala care necesita un tratament adecvat si un repaus la pat (concediu medical) ... (vezi toată discuția)