avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... MOTIV PENTRU AMINARE JUDECARE CAUZA
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

MOTIV PENTRU AMINARE JUDECARE CAUZA

Am de la medic un act prin care se recomanda repaus la pat trei zile . este motiv de aminare ? pot cere un alt termen ?
Cel mai recent răspuns: ContSters382135 , utilizator 17:54, 14 Decembrie 2016
Daca nu sunteti reprezentat de av in cauza respectiva,imposibilitatea de prezentare din motive medicale dovedita cu o adeverinta poate sa fie un motiv de amanare a procesului .
da aceasta este situatia multumesc
ok se amana judecarea unei suspedari de executare silita , cerere inaintata de catre debitor , dar pina la termenul urmator , se face licitatia si se adjudeca . In aceasta situatie cum se procedeaza mai departe ? Ce se mai judecaca daca s-a facut licitatia si s-a adjudecat ? Ce se mai poate " suspenda " ? :O
Daca se amana judecarea suspendarii executarii silite se amana implicit si procedura licitatiei si a ajudecarii.
ok

Alte discuții în legătură

Executare silita- licitatie imobil; pret madalina-larisa madalina-larisa Buna seara, am o nelamurire si as fi recunoscatoare daca ma-ti putea ajuta...am o hotarare definitiva si irevocabila la un proces(am imprumutat pe cineva cu o ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare MonicaIuliana MonicaIuliana As avea si eu o intrebare daca ma poate cineva lamuri cu un raspuns pertinent,am participat la o licitatie privind vanzarea unui apartament si eu am fost ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare silita cu adjudecatar danichirila danichirila Daca ma poate lamuri cineva cat poate sa dureze aprox. o contestatie la executare silita ,chiar si in faza in care s-a produs si publicatia de vanzare cu ... (vezi toată discuția)