avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 335 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare bani
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare bani

Am incheiat in 2011 un act additional la notar cu un constructor in vederea achizitionarii unei locuinte prin Prima Casa. Am dat avans de 500 euro. Noi am dus actele la banca, am facut toate demersurile dar banca a ramas fara fonduri si nici in ziua de azi nu mi-am recuperat avansul. In actul additional este mentionat ca daca banca nu ne acorda creditul, constructorul este obligat sa imi returneze avansul. Daca il chem in instant, exista posibilitatea sa imi recuperez banii? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Ileana Schwarz , Avocat 17:31, 11 Septembrie 2013
Da.Dar aveti grija sa nu treaca 3 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antecontract de vanzare-cumparare LoredanaP LoredanaP Buna ziua, Vreau sa cumpar o garsoniera intr-un imobil nou. Imobilul are termen de finalizare pe data de 15 septembrie 2011, iar avansul cerut este de 1500 ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament cu credit ipotecar nikosbab28 nikosbab28 Vreau sa achizitionez in ap. de la o persoana fizica deci nu prin agentie imobiliara si nu stiu care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmez si ce contracte ... (vezi toată discuția)
Clauze antecontract prima casa Catal Catal Buna ziua, sunt proprietarul unui apartament si am incheiat o promisiune de vanzare cu niste tineri care urmau sa obtina finantare prin programul prima casa. ... (vezi toată discuția)