avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CASS - majorari si penalitati
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CASS - majorari si penalitati

Buna ziua,
in anul 2010 am fost surprinsa ca in urma unei vizite la cass pentru a viza o adeverinta pentru concediul maternal sa descopar ca datorez un debit in jur de 150 lei la cass pentru perioade de timp in care am avut lipsa contributie din cauza ca nu am fost angajata.Pe langa aceasta suma mai figura si vreo 250 lei majorari si penalitati pentru ca debitul respectiv venea din anul 2008. Mentionez ca nu am fost instiintata in nicin un fel asupra debitului acesta...s-a intamplat sa descopar asta cand am cerut viza pe adeverinta. Pentru ca imi trebuia acea adeverinta si ptr ca fizic eram in imposibilitatea de a face demersuri la avocat (deoarece eram insarcinata ) am procedat la plata debitului si cateva luni am platit sume mici din majorari si penalitati dupa care m-am oprit, eu fiind in concediu maternal.Acum in 2013 am primit direct instiintare de infiintare a popririi pe sumele aferente majorari si penalitati fara nici un fel de instiintare in prealabil. Va rog sa-mi spuneti daca ma pot opune in vreun fel la plata acelor accesorii.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 23:20, 14 Septembrie 2013
madavas a scris:
Acum in 2013 am primit direct instiintare de infiintare a popririi pe sumele aferente majorari si penalitati fara nici un fel de instiintare in prealabil.

am primit direct instiintare de infiintare a popririi...fara nici un fel de instiintare in prealabil

Deci, nu se timite instiintare la instiintare.
2) Va puteti opune prin contestatie in 15 zile de la primirea instiintarii.
3) Nu cred ca veti rezolva ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stingere obligatii fiscale anaf cristi71000 cristi71000 Buna ziua, In 31.12.2011 am inchis un PFA cu norma de venit. Am uitat sa depun declaratia 070 la ANAF asa ca acestia au inregistrat debite in continuare tot ... (vezi toată discuția)
Debite anaf si casa de sanatate LucianaMoisoiu LucianaMoisoiu Buna ziua, Am o problema cu o poprire infiintata de ANAF, insa mai intai as vrea sa detaliez contextul: - in luna mai am primit instiintare de poprire ... (vezi toată discuția)
Majorari și penalitãți SILVIA HORVATH SILVIA HORVATH Am o rugăminte, nu știu să răspund la următoarea speță : În baza unui proces verbal întocmit de Finanțe în 6.02.2003, s-a stabilit în ... (vezi toată discuția)