avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Taxe curente pentru legalizarea unei hotarari de divort
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Taxe curente pentru legalizarea unei hotarari de divort

Buna ziua!Am si eu o intrebare, daca ma poate ajuta cineva:unde si ce taxe trebuie platite pentru legalizarea unei copii a hotararii de divort ?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: elvercris , utilizator 17:23, 12 Septembrie 2013
5 lei taxa de timbru la taxe si impozite. Anexati chitanta la o cerere si la o copie dupa hotararea judecatoreasca.
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbat nume si acte dupa divort vasimarian13 vasimarian13 sora mea trebuie sa vina din strainatate sa-si schimbe actele(expira) si numele;are hotarare de divort definitiva.la perfectarea actelor are nevoie de ... (vezi toată discuția)
Cum devine definitiva o hotarare? m_m m_m Buna ziua, Am castigat doua contestatii la executare silita, cu termen de 10 zile de apel de la comunicare. A trecut o luna de la comunicare, am sunat ... (vezi toată discuția)
Duplicat hotarare de divort danassis danassis Care este demersul pentru a obtine un duplicat al hotararii de divort? Multumesc! (vezi toată discuția)