avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1158 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Sponsorizare laborator limbi straine
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Sponsorizare laborator limbi straine

Am avut un proiect in cadrul caruia am obtinut diverse finantari de la persoane cunoscute. initial am convenit printr-un contract de mana ca ma oblig sa ii returnez de indata ce voi obtine banii respectivi. Intrucat doream sa cumpar materiale didactice cu aceste sume, persoanele in cauza mi-au cedat acele sume pentru achizitionarea unui sistem mimio, video proiector etc. Am cerut scolii in care imi desfasor activitatea o sala de clasa pentru dotarea unui laborator de limbi straine. Dupa doi ani de asteptare am primit acesta sala pe care am echipat-o cu materialele sus mentionate. Nu stiu ce documente trebuie sa intocmesc, deoarece eu nu vreau ca acest echipament sa intre in inventarul scolii, vreau sa il folosesc doar eu impreuna cu colegele mele care sunt pe sala si atat. Imi este teama ca odata intocmite actele de sponsorizare intre mine si scoala, scoala sa mi le ia si sa le foloseasca dupa bunul plac.(mi-a ajuns la urechi ca asta ar cam fi intentia directorului) Ce documente ar trebui sa inchei pentru a evita o astfel de situatie?
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 22:25, 11 Septembrie 2013
contract de imprumut de folosinta , sau custodie bunuri.
Parerea mea este sa incheiati un contract de custodie. Daca incercati sa le introduceti in inventarul scolii, vor deveni ale scolii si nu mai aveti niciun control asupra lor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exagerez cu ceva? minanika minanika Buna ziua, Sunt cadru didactic si in fiecare an unii parinti decid sa ma sponsorizeze pentru achizitionarea unor materiale. Se vireaza o suma de bani in ... (vezi toată discuția)
Reclamatie privitor la cererea de fonduri pentru clasa/scoala MDZ.1976 MDZ.1976 Buna ziua! De la inceput tin sa precizez ca sunt mama unei fetite care este in clasa I, la o scoala de stat. Va contactez cu rugamintea de a ma sfatui cui sa ... (vezi toată discuția)
Achizitie directa = contract servicii manopera si achizitie separata de produse magdalenagrigore magdalenagrigore Buna ziua. Tocmai m-am lovit de o problema: Ordonatorul de credite vrea sa inveleasca o scoala, lucrare pe care vrea sa o faca in mod expres cu o firma anume. ... (vezi toată discuția)