avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1186 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Exagerez cu ceva?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Exagerez cu ceva?

Buna ziua,
Sunt cadru didactic si in fiecare an unii parinti decid sa ma sponsorizeze pentru achizitionarea unor materiale. Se vireaza o suma de bani in contul scolii ( prin primarie) trebuie mentionat in contract ce anume cumparam cu acesti bani. Anul trecut am decis sa schimbam parchetul din laborator, anul acesta am decis sa luam o catedra cu doua dulapuri laterale. pentru a fi utila si pentru colega mea cu care impart laboratorul. Colega mea , astazi, mi-a cerut numele parintelui care m-a sponsorizat pe motiv ca vrea sa ii multumeasca personal pentru sprijinul financiar, pe care mi l-a acordat ( si da, beneficiaza si ea).
Mie nu mi se pare principiala atitudinea colegei mele, si am sentimentul ca pe langa faptul ca ma pune intr-o lumina proasta, vrea de fapt sa intre in relatie cu acest parinte pentru a-i atrage sponsorizarile. Fata de acest parinte mi-am exprimat recunostinta si public, dar si personal, asta este si motivul pentru care a continuat sa ma sponsorizez si nu a fost singurul parinte. Credeti ca exagerezi cu ceva fata de atitudinea colegei mele?
Cel mai recent răspuns: Alin Popescu , administrator 18:33, 18 Octombrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună seara,

Nu, nu exagerați cu nimic. Și eu sunt părinte, și eu sponsorizez unele lucruri la grădinița fiicei mele. O fac pentru ca îmi place modul cum se face educație acolo. Pentru ca vreau eu sa o fac. Dacă cineva mi-ar fi cerut astfel de sponsorizări,as fi ales sa nu le dau nimic și sa îmi mut copilul de acolo.

Eu va urez sa aveți putere în viitor sa va mențineți verticalitatea. Copiii nostru vor creste mai buni datorita unor oameni ca dvs sau cadrele didactice de la grădiniță fiica-mii.

Seara buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost jignit de un profesor Emanuel1221 Emanuel1221 Azi la ora 12 trebuia sa plecam cu doamna diriginta intr-o excursie la gradina botanica si cativa dintre noi sau cerut sa plece . Eu am zis ca nu am bani la ... (vezi toată discuția)
Restructurare post invatamant nicollungu nicollungu Buna seara, sunt (inca) angajata in invatamant ca si cadru didactic auxiliar cu o jumatate de norma. Ca urmare a tendintei de restructurare din sistem, ... (vezi toată discuția)
Probleme juridice de familie Ayan112 Ayan112 Salutare! As avea o intrebare. Am 18 ani si parintii mei sunt divortati. In urma divortului pronuntat in luna martie a anului acesta, tata a decis sa ... (vezi toată discuția)