Buna ziua,
La inceputul anului trecut (clasa pregatitoare) am transferat fetita la o noua scoala, nu mi s-a aprobat cererea pentru clasa (A) unde am dorit si a trebuit sa accept repartizarea la o alta clasa (B), pe motiv ca s-ar crea dezechilibre intre efectivele de elevi si ar fi un precedent. Insa, pe parcusul anului, in clasa respectiva (A) au mai intrat copii, mai mult ca sigur pe baza de relatii.
Situatia este dramatica, nu stiu ce sa mai fac, actuala invatatoare (B) este slab pregatita si are mari carente educationale. De aceea am facut o noua solicitare de transfer catre clasa (A), unde am vrut de la inceput,
Directiunea mi-a spus ca nu v-a aproba noua mea solicitare, desi am ridicat obiectiuni asupra dublei masuri, cum alti copii au putut intra in clasa respectiva (A) iar noua ni s-a refuzat accesul. Mentionez ca tinem foarte mult sa ajungem acolo, deoarece invatatoare este fosta educatoare a fetitei de la gradinita, o persoana cultivata si dedicata, in antiteza cu invatatoarea actuala (B)
In eventualitatea unui refuz final, sunt suficiente argumente sa pot intreprinde un demers juridic? sunt decisa sa merg pana la capat, sunt constienta ca este ultima sansa sa mai pot face ceva, altfel in urmatorii 4 ani vom fi ca si acum... disperati.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns:
alexatodea , utilizator
12:19, 12 Septembrie 2013