avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general complectarea unei note de receptie
Discuție deschisă în Contabilitate în general

complectarea unei note de receptie

Buna ziua ,am o intrebare referitoare de complectarea unei note de receptie:
-avand in vedere ca exista mai multe note de receptie problema mea este la rubrica ,,adaos comercial,,
O factura cu un singur produs stiu cum se complecteaza in nota de receptie
INTREBARE:-O factura cu 10 produse la rubrica adaos comercial care este impartita in doua
1. procent si a doua LEI ,ce se scrie ?Adaosul comercial practicat pe una bucata sau pe toate 10 ?
Cel mai recent răspuns: ContSters83016 , utilizator 21:23, 22 Martie 2009
pe total produse.
MULTUMESC FRUMOS ,VA RAMAN DATOARE CU O CIOCOLATA :)=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema nota de intrare receptie - magazin online GratianS GratianS Am o mare problema cu nota de intrare pentru magazin online, mai exact eu am cumparat de la diversi furnizori produse din care am facut pachete promotionale , ... (vezi toată discuția)
Inregistrare in contabilitate a materialelor promotionale lavy80 lavy80 Buna ziua, Doresc sa stiu daca este corect sa se emita factura cu valoare zero pentru produsele promotionale .Daca da, cum se inregistreaza in ... (vezi toată discuția)
Gestiune tinuta global valoric loremakkai loremakkai Buna ziua, am si eu o intrebare referitoare la intocmirea receptiilor la un magazin alimentar, la care gestiunea este tinuta global valoric. As vrea sa stiu ... (vezi toată discuția)