avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Despre fotografii
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Despre fotografii

Cine poate autoriza efectuarea de fotografii pe o proprietate particulara pentru instanta?
Cine le poate face?
Prezenta politiei le confera valoare daca sint fara acordul proprietarului?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 02:39, 13 Septembrie 2013
Depinde in ce scop servesc fotografiile respective, ca daca le face o parte implicata se poate argumenta ca le-a trucat sau ca le-a luat dintr-un unghi/o pozitie care sa-i avantajeze interesele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare video cyan cyan am o intrebare, poate ciudata. cum se prezinta practic in instanta de catre politia rutiera inregistrarea video a incalcarii unei reguli de circulatie. vine ... (vezi toată discuția)
Fotografii - valoare probatorie ContSters300209 ContSters300209 Au valoare fotografiile facute de cineva neautorizat pe o proprietate particulara fara acordul proprietarului, daca sint in scopul de a fi utilizate pentru ... (vezi toată discuția)
Nu mi-am dat acordul pentru munca in folosul comunitatii. AlexGM AlexGM Mi s-a deschis un dosar de cercetare penala in care sunt suspect la incalcarea art. 206 privind amenintarea. Anul trecut in primavara, m-am deplasat la un ... (vezi toată discuția)