avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pasi de urmat pentru a chema in instanta angajatorul
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pasi de urmat pentru a chema in instanta angajatorul

Buna ziua,

Ma intereseaza sa stiu care este cea mai simpla modalitate de a chema angajatorul in instanta, si daca exista posibilitatea sa nu fiu reprezentata de un avocat (lipsa partii materiale :sorry: )
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:54, 12 Septembrie 2013
Modalitatea este formularea si depunerea unei cereri de chemare in judecata care se va depune la Tribunalul in raza caruia aveti domiciliul sau locul de munca. actiunea fiind scutita de plata taxelor judiciare.

La prima instanta , Tribunal, nu este obligatorie sa va angajati un avocat. va puteti reprezenta singura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi salariale Maria_Patru Maria_Patru Buna ziua, As vrea sa stiu ce se poate face in situatia in care angajatorul nu iti plateste drepturile salariale (ultimul salariu dupa incheierea ... (vezi toată discuția)
salariul primit gresit timp de 30 de lun aslercatalin aslercatalin Buna ziua, Lucrez in functia de Asistent Medical Generalist. Va rog frumos, daca puteti sa ma sfatuiti ce as putea face in urmatoarea situatie. Lucrez ... (vezi toată discuția)
Rezultatul muncii nabres nabres eu si inca trei colegi suntem angajati cu contract de munca dar firma nu ne mai platit pentru munca depusa in anul 2013 pe lunile iunie-octombrie inclusiv pe ... (vezi toată discuția)