avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate SMS-uri jignitoare
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

SMS-uri jignitoare

Fiica mea primeste de 2 zile, zeci de SMS-uri porcoase, scuzati-mi termenul, dar nu-mi pot imagina ce minte bolnava pot avea unii. Nu avem nicio banuiala,mai ales ca fiica mea este o persoana mai introvertita,nu are prieteni,gasca sau anturaj care ar putea sa ii faca asa ceva.
Nu vreau sa descriu cele scrise acolo, ci va spun ca solutia sa schimbam numarul nu este posibila fiind abonament.
Ce solutie este sa aflam cine trimite acele SMS-uri si sa inceteze?
Va multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: romanik , utilizator 12:25, 13 Septembrie 2013
Mai bine mergeti la compania mobila si vorbiti cu un operator sa va ofere o solutie,daca nu va ofera faceti o sesizare/plangere .
Ca sa inceteze, puteti din optiunile telefonului sa blocati acel numar, in acest fel va pastrati abonamentul, daca va folosi alt numar pt a aduce injurii, il blocati si pe acesta. Incercati si cum vi sa spus mai sus, la operatorul de telefonie al carui abonat/numar este cel care va apeleaza.
Am fost la politie ca asa "a vrut" operatoare Vodafone.Mi-au spus clar ca nu este de competenta lor, ci problema o pot rezolva doar cei de la compania de telefonie mobila.
Am sunat iarasi la Vodafone, le-am spus ca am fost la Politie, in acest timp mesajele "murdare" continua sa curga, chit ca nu i-a raspuns niciodata la vreunul,fiica mea.
Cei de la compania de telefonie mi-au spus ca nu ii pot bloca cartela, ca este dreptul de proprietate si confidentialitate al clientului.Auzi, asta este client?#-o Este o bestie, o scursoare, o ......care si-a cumparat o prapadita de cartela si acum ne arata ce minte bolnava are,scriind unui copil asa ceva. Am incercat sa cautam optiunea de "Lista neagra", sau blocare/ restrictionare apelant.
Are un Nokia C 3 si nu am gasit asa ceva. Operatoarea cu care am vorbit a zis sa mergem la un dealer sa caute el in telefon aceasta optiune.
Deci, in Romania exista tot felul de legi de protejarea bordurilor, de intoarcerea vantului, dar nu exista o lege care sa protejeze si oamenii normali/sanatosi.NUUUUUUUUUU, ne lasa victime vii in fatza dezechilibratilor mintali, care circula linistiti pe strada si sunt declarati dementi, doar cand comit o atrocitate(sa vada daca are discernamant)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Telefon mobil adus de acasa si folosit in firma dar cu cartela de la angajator Suzy2709 Suzy2709 Revin pe forum cu o noua dilema. In urma cu un an si putin cand m-am angajat la firma verisoarei mele deoarece mi-a cerut ajutorul, mi-a fost inmanat o cartela ... (vezi toată discuția)
Furat prin reancarcare sms de un fals operator de telefonie valhal valhal am fost pacalit de un fals operator de telefonie mobila, caruia i am reincarcat cu 3 sms uri doua cartele de la aceeasi retea de telefonie. valoarea cu care am ... (vezi toată discuția)
Apel cu numar ascuns ramada ramada De vreo 5 luni de zile primesc apeluri cu numar ascuns pe telefonul meu. Nu am reusit sa-l prind niciodata pentru ca nu suna mult. Nu m-a injurat niciodata, nu ... (vezi toată discuția)