avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... plecare strainatate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

plecare strainatate

buna ziua.pe scurt...vreau sa plec in concediu cu copiii si nu stiu daca pot.la cel mare am decizie judecatoreasca de ingrijire,fara program de vizita din partea tatalui.mentionez ca cel mare ii poarta numele.pot pleca fara semnatura lui sau trebuie sa iau legatura cu asa zisul ?am nevoie de un act de la el ?ms mult
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 01:21, 23 Martie 2009
Daca copiii va sunt incredintati prin hotarare judecatoreasca spre crestere si educare nu mai aveti nevoie de acordul tatalui pentru a parasi tara impreuna cu acestia.
Daca al doilea copil nu figureaza in hotarare va trebuie acordul tatalui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

As vrea sa stiu NICOLETA TOMOVICI NICOLETA TOMOVICI AM UN COPIL MINOR SI SUNT DIVORTATA DE TATAL LUI.SUNT TUTURELE LUI LEGAL. PENTRU A PUTEA IESI CU EL DIN TARA IMI TREBUIE ACORDUL TATALUI? (vezi toată discuția)
Plecare strainatate fara acordul tatalui ADRIENUTA ADRIENUTA As vrea sa stiu daca pentru a pleca in strainatate cu copilul, fiind divortata si avand o sentinta definitiva si irevocabila prin care copilul imi este ... (vezi toată discuția)
Scoaterea copilului, din tara, de catre parintele caruia i-a fost incredintat Rucsiandru Rucsiandru Buna seara! Am divortat anul trecut si fetita, in varsta de 9 ani a ramas in custodia mea. Pot pleca cu ea, in excursie, in strainatate, fara acordul tatalui ... (vezi toată discuția)