avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 369 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Somatie
Discuție deschisă în Executare silită

Somatie

acum 4-5 ani in urma am luat niste amenzi contraventionale nu le-am achitat si ieri am primit de la primarie somatie ca mi se vor opri banii din salariu. Mentionez ca lucrez cu jumatate de norma si am o minora de 10 ani in intretinere pe care o cresc singura.Intrebarea mea este daca au acest drept tinand cont de situatia in care sunt/

Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:05, 12 Septembrie 2013
Legal poprirea se poate infiinta pe 1/3 din veniturile dvs, fara a tine cont de celelalte obligatii
pe care le mai aveti (cum ar fi minora aflata in cresterea dvs).
Daca aveti salariul mai mic de minim pe economie, poprirea de 1/3 se pune pe ce depaseste jumatate din minim pe economie.
De pus poprire va pune.
De ce cresteti minora singura ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire, cuantum Mamicaingrijorata Mamicaingrijorata Dupa divortul din 2008 , cei doi copii au ramas la mine, si partajul din 2010, am ramas cu cateva \"datorii\": eu la fostul sot (2000 lei) el la mine (5000 ... (vezi toată discuția)
Poprire indemnizatie persoana cu handicap Lucian_bz Lucian_bz Buna ziua tuturor. Am urmatoarea situatie: Tatal meu a facut un credit pe care nu l-a mai platit dupa o perioada. De curand, executorul judecatoresc a ... (vezi toată discuția)
Poprire luiza12 luiza12 Bun gasit! daca exista 2 credite restante si executorul a infiintat poprire cum se calculeaza aceasta? 1/3 din venit pt ambele credite sau 1/3 pt fiecare ... (vezi toată discuția)