avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisia in timpul anului scolar ca profesor necalificat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisia in timpul anului scolar ca profesor necalificat

Imi poate spune cineva daca in timpul anului scolar, imi pot da demisia, ca profesor necalificat?
Cel mai recent răspuns: olcootza81 , utilizator 21:39, 12 Septembrie 2013
Puteti oricand sa va dati demisia,nimeni nu va poate forta sau constrange sa respectati contractul de munca,sa ramaneti pe postul de profesor necalificat.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie invatamant DINARODA DINARODA Un profesor care si-a dat demisia in timpul anului scolar, dar s-a intors la scoala dupa o luna si jumatate, are dreptul la continuitate in anul scolar urmator? (vezi toată discuția)
Demisia irinuxa irinuxa Buna seara.Revin cu o intrebare.Sunt profesor de 6 luni...fara vechime in munca.As vrea sa mi dau demisia ....pot sa imi bag concediu fara plata si dupa aceea ... (vezi toată discuția)
Demisie din invatamant andreea3006 andreea3006 Sunt profesor titular de limba si literatura romana, am luat examenul de definitivat de anul acesta si doresc sa demisionez din motive personale. Inca nu mi-am ... (vezi toată discuția)