avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Probleme executare apartament
Discuție deschisă în Executare silită

Probleme executare apartament

am refuzat sa mai platesc ratele la apartamentul pe care l-am achizitionat prin credit imobiliar, din motive personale, nu m-am opus executarii, insa ulterior am remarcat ca nu se fac toti pasii normali, ba mai mult, evaluarea o consider in primul rand subevaluata, iar in al doilea rand nu am primit documentatia de evaluare si licitatie, licitratie care stiu ca a avut loc, deoarece am fost astazi la executor si am aflat acest lucru, acesta spunandu-mi ca mi-a transmis la adresa aceasta corespondenta, eu insa nefiind in Timisoara in aceasta perioada. Ca si motivatie, executorul mi-a aratat o confirmare de primire corespondenta, semnata de alta persoana, nu de mine, in plus motivand ca au afisat-o la cutia postala sau pe usa, sau...sau. Exista posibilitatea sa contest acest proces de executare? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:07, 12 Septembrie 2013
In termen de 15 zile de la primirea somatiei,puteti formula contestatie la executare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum dovedesc ca nu am primit o somatie Lulica Lulica Buna seara In octombrie 2011 am primit prin posta o somatie de plata din partea unui executor. Pana in Martie 2016 nu am mai primit nimic iar atunci am primit ... (vezi toată discuția)
Executare silita dong_yi dong_yi buna ziua. in cazul unei executari silite a unui bun cu care s-a girat in banca un credit de nevoi personale cu ipoteca si pentru care s-a dat incuviintare ... (vezi toată discuția)
Raport evaluare imobil tatiana28 tatiana28 Buna seara.Am primit de la executor o adresa de ridicare a raportului de evaluare al imobilului.Nu stiu cand a fost facuta evaluarea imobilului.Nu trebuia sa ... (vezi toată discuția)