avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Hotarare individuala aplicata la un grup?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Hotarare individuala aplicata la un grup?

Buna ziua stimati avocati,

am o speta pe care doresc sa o supun atentiei dumneavoastra, si anume:

In anul 2011 in urma unei promovari in masa am primit ordinele de incadrare in noile functii dar cu diferenta la salar fata de colegii care erau deja pe functiile respective. Atunci unii colegi au atacat acele ordine, conform legii contenciosului administrativ in termen de 6 luni de la emitere si in instanta au avut castig de cauza cu restituirea diferentelor salariale retroactiv si incadrarea pe functii platite la nivelul colegilor vechi. Intrebarea mea este urmatoarea, se poate aplica aceasta hotarare judecatoreasca primita de colegii care au contestat si celor care nu au facut contestatie in 2011? Mentionez ca este vorba despre functionari publici care sunt platiti dupa legislatia in vigoare.

Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:40, 13 Septembrie 2013
Hotararea judecatoreasca isi produce efecte numai fata de partile parte in litigiu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate fi posibilã anularea concursului de promovare în grad profesional datoritã lipsei de bani la buget? isflorian isflorian In luna decembrie anul curent, am participat la un concurs de promovare (de la expert principal la expert superior) am promovat examenul dar nu am primit ... (vezi toată discuția)
Micsorare salariu dupa promovare? mceline mceline \"Functionarii publici care absolva studii universitare de licenta in domeniul de activitate al autoritatii sau institutiei publice, incadrati pe functii ... (vezi toată discuția)
Recurs la curtea de apel bucuresti soluționat ca nefondat referitor ... Alex AnDy Alex AnDy Recurs la Curtea de Apel Bucuresti soluționat ca nefondat referitor la Litigiu funcționari publici (Legea 188/1999 rep) privind modificarea unui ordin si ... (vezi toată discuția)