avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizare Punct de Lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizare Punct de Lucru

Ma intereseaza si pe mine ,care este procedura pentru Autorizarea unui Punct de lucru Pe Codul CAen 2562, in situatia in care societatea este deja infiintata ( din 2005)
Eu stiu ca se declarala Registrul Comertului pe baza decl. pe proprie raspundere activitatea desfasurata la Punctul de lucru, dupa care Reg Com emite certificatul Constatator (de mentiuni) ,dupa care in termen de 30 zile trebuie declarat la Adm .finaciara( in termen de 30 zile .)
Nelamurirea mea este :
1.In situatia in care am obtinut Autorizarea de la RC si Adm financiara, pot incepe activitatea la Punctul de lucru (cu 11 persoane), dupa care sa demaram procedurile prntru obtinerea autorizatiei de mediu, etc etc
2.De ce autorizatii avem nevoie pentru a fi in regula ?
Multumesc si astept raspunsul dumneavoastra .
Cel mai recent răspuns: gabibotea , utilizator 13:00, 16 Septembrie 2013
Pentru codul respectiv aveti nevoie de Autorizatie de Mediu (cu exceptia atelierelor de lacatuserie si a celor de multiplicat chei). Ca sa nu riscati amenzi, mai intai obtineti autorizatia si abia apoi demarati activitatea. In plus cred va va mai trebuie aviz de la DSP, DSV
Stimate domn,

Exista posibilitatea Transferarii Autorizatiei de mediu de la vechiul proprietar la noul proprietar, avand in vedere faptul ca pana la momentul cumpararii spatiului, vechiul proprietar a desfasurat aceeasi activitate si detine autorizatie de mediu?
Da, exista.
Ce lege, ordonanta stipuleaza acest lucru?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatii de functionare pentru cod caen 2562 ramo1305 ramo1305 Buna seara, va rog sa imi spuneti de ce autorizatii de functionare este nevoie pentru o societate comerciala cu cod CAEN 2562, si cum se obtin ... (vezi toată discuția)
Atelier mobil lacatuserie auto si rezidential, asistenta rutiera - adăugare coduri caen pfa Tobias Tibor Tobias Tibor Buna ziua. Sunt PFA cu obiect de activitate 8020 - servicii privind sistemele de securizare si 4321 - instalatii electrice. Doresc sa-mi extind activitatea si ... (vezi toată discuția)
Autorizații caen 4791 laurentiu2581 laurentiu2581 Bună ziua, Mi-am deschis un SRL, cod Caen 4791, sediu social într-un apartament de bloc, fără activitate comerciala la sediu. Fără punct de lucru. ... (vezi toată discuția)