avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatii de functionare pentru cod caen 2562
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatii de functionare pentru cod caen 2562

Buna seara, va rog sa imi spuneti de ce autorizatii de functionare este nevoie pentru o societate comerciala cu cod CAEN 2562, si cum se obtin acestea(documente necesare)?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ramo1305 , utilizator 14:24, 12 Noiembrie 2015
Cu excepţia atelierelor de lăcătuşerie şi a atelierelor de multiplicat chei cei care desfasoara aceasta activitate au nevoie de autorizatie de mediu.
komkao a scris:

Cu excepţia atelierelor de lăcătuşerie şi a atelierelor de multiplicat chei cei care desfasoara aceasta activitate au nevoie de autorizatie de mediu.

De ce documente este nevoie pt aceasta autorizatie, si unde se depun?
Documente necesare: cerere emitere autorizatie, fisa de prezentare si declaratie (memoriu tehnic), certificat inmatriculare, certificat constatator, plan de situatie, plan de incadrare in zona, dovada publicare anunt publicitar, contract detinere spatiu, contracte predare deseuri municipale si reciclabile (nu toate agentiile solicita aceste contracte in faza de depunere). Documentatia se inscrie in prima faza electronic ([ link extern ] .
komkao a scris:

Documente necesare: cerere emitere autorizatie, fisa de prezentare si declaratie (memoriu tehnic), certificat inmatriculare, certificat constatator, plan de situatie, plan de incadrare in zona, dovada publicare anunt publicitar, contract detinere spatiu, contracte predare deseuri municipale si reciclabile (nu toate agentiile solicita aceste contracte in faza de depunere). Documentatia se inscrie in prima faza electronic ([ link extern ] .

multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atelier mobil lacatuserie auto si rezidential, asistenta rutiera - adăugare coduri caen pfa Tobias Tibor Tobias Tibor Buna ziua. Sunt PFA cu obiect de activitate 8020 - servicii privind sistemele de securizare si 4321 - instalatii electrice. Doresc sa-mi extind activitatea si ... (vezi toată discuția)
Autorizare punct de lucru gabibotea gabibotea Ma intereseaza si pe mine ,care este procedura pentru Autorizarea unui Punct de lucru Pe Codul CAen 2562, in situatia in care societatea este deja infiintata ( ... (vezi toată discuția)
Schimbarea unu spatiu de locuit in spatiu comercial cristian42 cristian42 am o casa proprietate, situata la strada. as dori sa schimb destinatia unei camere din spatiu de locuit in spatiu comercial pentru ca sora-mea sa isi deschida ... (vezi toată discuția)