avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Schimbarea unu spatiu de locuit in spatiu comercial
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Schimbarea unu spatiu de locuit in spatiu comercial

am o casa proprietate, situata la strada. as dori sa schimb destinatia unei camere din spatiu de locuit in spatiu comercial pentru ca sora-mea sa isi deschida un magazin. trebuie multe acte si ma costa mult?

Cel mai recent răspuns: cristian42 , utilizator 22:25, 19 August 2013
Pentru transformarea unui spatiu de locuit din apartament in spatiu comercial trebuie sa depuneti documentatia necesara obtinerii certificatului de urbanism.
Actele necesare pentru acest demers sint urmatoarele:
- cerere tip (pe care o puteti descarca de pe site-ul municipalitatii sau o puteti obtine de la Centrul de Informatii pentru Cetateni);
- copie dupa planul de incadrare in zona.
Apoi, dupa obtinerea certificatului de urbanism se depune documentatia pentru autorizatia de transformare a destinatiei spatiului. De asemenea, trebuie sa obtineti acordul Asociatiei de Proprietari si al vecinilor direct afectati de un asemenea spatiu.

@monya
Pentru transformarea unui spatiu de locuit din apartament in spatiu comercial
...trebuie sa obtineti acordul Asociatiei de Proprietari si al vecinilor direct afectati de un asemenea spatiu.

Precizarile dvs nu opereaza deoarece autorul topicului a precizat din start

am o casa proprietate, situata la strada.

In momentul in care partea interesata va completa documentele necesare la Registrul comertului,veti face mentiunile de rigoare
multumesc mult pentru informatii. nu sti , oare dureaza mult si costa mult?
multumesc mult pentru amabilitate si informatie! mi-e groaza cit va dura si cit ma va costa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte pentru trecerea unui spatiu locativ in spatiu comercial? Horeth1980 Horeth1980 La primarie mi s-au cerut tot felul de acte pentru certificat de urbanism. Daca nu aduc modificari spatiului, imi mai trebuie acest certificat?Am citi undeva ... (vezi toată discuția)
Schimbarea destinatiei unui imobil? CAMGZN CAMGZN [b]Buna ziua[/b]. [b]CE TREBUIE FACUT[/b] pentru a schimba destinatia unui imobil care acum figureaza la fisc ca <spatiu comercial> pentru care ni s-a ... (vezi toată discuția)
Trecerea de la spatiu de locuit la spatiu comercial Kristinnaa Kristinnaa Buna ziua! In anul 1996 s-a emis un certificat de urbanism care avea ca scop: transformarea unei ferestre iin usa de acces si modificarea unui apartament din ... (vezi toată discuția)