avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Lamurire - taxe succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Lamurire - taxe succesiune

Cam la ce pret se poate ridica o succesiune unde sunt implicati trei donatori ai unei defuncte si un acceptor de donatie?
Cel mai recent răspuns: cadarg , utilizator 11:10, 14 Septembrie 2013
Daca faceti succesiunea la notar, acesta va stabili costurile in raport de valoarea bunurilor ce compun masa succesorala.
Daca nu va intelegeti la notar si mergeti la instanta, costul este de 3% din valoarea masei succesorale.
Va multumesc pentru raspuns frumoasa doamna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicit o informație despre succesiune: se poate pune în vânzare apartamentul în timp ce se dezbate la notariat? danpower danpower Tatal meu a murit de curand ,mama demult timp aproape 15 ani,se poate face succesiunea la notariat pentru partaj,tin sa mentionez ca am o sora?As mai vrea sa ... (vezi toată discuția)
Cote mostenire si procedura succesorala Diana Neculae Diana Neculae Buna Ziua as dori sa stiu dupa 6 ani de deces la ce pret se duce o sucesiune, si cum se inparte mostenirea . La o mama si un singur copil , dar copilul este ... (vezi toată discuția)
Succesiune nico_87 nico_87 Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie: tatal meu a decedat in aprilie 2002, lasand un urma o sotie si 3 copiii minori. Mama noastra nu a inaintat ... (vezi toată discuția)