Am urmatoarea problema.
Mi-a fost furat un animal de casa, o pisica. Pisica avea o zgarda pe care era trecut telefonul meu, in caz ca se pierde (stau la casa si pisica iese ziua afara). Am fost sunat si mi s-a dat de inteles ca daca vreau pisica inapoi trebuie sa platesc. Era o voce de tigan. Cum nu am ajuns la o intelegere cu respectivul, am mers la politie si am facut o sesizare.
Si acuma problema: desi am numarul hotului, politistul mi-a spus ca nu poate afla cine este, pentru ca asta se poate face doar pentru infractiuni grave. Este adevarat lucrul acesta? Adica pentru furt nu se poate solicita identificarea infractorului pe baza numartului de telefon?
Stie cineva care este legea care se aplica in situatia descrisa aici?
Daca plangerea dvs a fost inregistrata la parchet,puteti solicita oficial procurorului de caz sa dispuna masurile necesare identificarii persoanei care a utilizat numarul de apel pentru a va preciza ca detine pisica dvs ,conditionand restituirea de acordarea unei sume de bani,fapta fiind prevazuta si pedepsita de legea penala
Furt portofel
mariusbt1
un tigan fura unei persoane portofelul cu bani. acea persoana striga :hotul,hotul. eu il vad pe tigan si fug dupa el. ii ies la tigan in fata , ai dau cu spray ... (vezi toată discuția)
Spargere casa
laur81
Buna ziua
Acum 2 saptamani unui prieten i s-a spart casa de vacanta si i s-au furat bunuri in valoare de 2000lei. De atunci politistii inca nu stiu cine-s ... (vezi toată discuția)