avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Evidenta populatiei
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Evidenta populatiei

Buna seara.Nu am stiut unde sa pun intrebarea si o pun aici.Ca sa scot o persoana din evidenta populatiei,unde trebuie sa ma duc?Si cum se face cererea.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 08:42, 14 Septembrie 2013
Ce eveniment va determina sa scoateti persoana respectiva de la evidenta populatiei?
A parasit domiciul.
Nu puteti anula domiciliul unei persoane careia i-ati dat consimtamantul decat prin actiune in instanta, de evacuare si anulare carte de identitate.
Am inteles.Si stiti cumva cum se procedeaza?Sau cum se poate formula cererea?Este nevoie de avocat?
Rugati un avocat sa va ajute macar la redactarea cererii si indicarea probelor care va trebuie si de care intelegeti sa va folositi.

Alte discuții în legătură

Anulare domiciliu gigipanait gigipanait Prin evacuare judecatoreasca silita am scos din imobilul proprietatea mea 3 persoane care au stat abuziv 4 ani.Vechea proprietara facuse acestora carte de ... (vezi toată discuția)
Nerespectare hotararii definitive si irevocabile.... niki_ niki_ Am obtinut o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila pentru evacuarea unei persoane de la domiciliul meu ,in prezent persoana nu mai locuieste dar ... (vezi toată discuția)
Buletin facut la adresa mea fara consimtamantul meu daniela lavinia daniela lavinia Buna ziua, as dori sa stiou unde se pot face reclamatii impotriva celor care isi scot buletine pe o adresa fara a fii luati in spatiu de catre propietarul ... (vezi toată discuția)