Am obtinut o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila pentru evacuarea unei persoane de la domiciliul meu ,in prezent persoana nu mai locuieste dar vreau ca in baza aeclei hotarari sa nu mai poata avea domiciliul stabil la adresa mea.cartea de identitate,Ce trebuie sa fac ca persoana sa nu mai aiba adresa pe cartea de identitate la domiciliul me.Va multumesc....M-am adresat serviciului de evidenta a populatiei si am primit raspuns sa ma adresez unui executor judecatoresc....
Mergeti la directia de evidenta a persoanei din raza domiciliului cu o copie a hotararii investita cu formula executorie, explicati-le situatia si ei vor sti ce vor avea de facut.
Am depus la directia de evidenta a populatiei de care apartin o sesizare in acest sens impreuna cu copia dupa hotararea judecatoreasca si am primit raspuns ,,, Nu-i revine nici o competenta referitor la aspectele semnalate de dv.Avand o hotarare judecatoreasca defin si irev trebuie sa va adresati unui executor judecatoresc pentru punerea sentintei in aplicare.....
Sa nu fi inteles cei de la DEP ca ii rugati pe ei sa il evacueze pe chirias. In acest caz, intr-adevar nu este de competenta lor.
Eu spuneam sa le comunicati ca chiriasul a parasit respectivul imobil, dar ca nu mai doriti ca el sa aiba in continuare resedinta pe acel imobil.
Din pacate, la cum este facuta legea, doar la cererea celui interesat se poate stabili resedinta sau domiciliul intr-un anumit loc. NU la cererea unui tert.
Dvs v-ati facut datoria sa ii anuntati ca aveti o hot.jud. prin care respectivul nu mai locuieste acolo.
Va recomand sa mergeti si la admin.financiara sa nu mai aveti si alte suprize (vreun impozit pe vreo masina sau cine stie ce altceva).
Anulare buletin....
niki_
Am o hotarare revocabila si definitiva pentru evacuare ,in care paratul a pierdut si dreptul de a folosii acel spatiu locativ,spatiu ce nu mai poate constituii ... (vezi toată discuția)
Anulare domiciliu
gigipanait
Prin evacuare judecatoreasca silita am scos din imobilul proprietatea mea 3 persoane care au stat abuziv 4 ani.Vechea proprietara facuse acestora carte de ... (vezi toată discuția)