avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ANULARE DOMICILIU
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ANULARE DOMICILIU

Prin evacuare judecatoreasca silita am scos din imobilul proprietatea mea 3 persoane care au stat abuziv 4 ani.Vechea proprietara facuse acestora carte de identitate cu domiciliul in imobilul respectiv.Acum eu vreau ca in proprietatea mea sa nu mai aiba domiciliul respectivele persoane,deci practic anularea cartilor de identitate cu adresa de domiciliu in proprietera mea,respectivii avind proprietati si domiciliul real la alte adrese.Care este procedura legala si daca se poate deoarece cei de la Evidenta Populatiei afirma ca persoanele respective trebuie sa ceara acest lucru altfel nu se poate.Deasemeni nici nu primesc o cerere prin care eu solicit sa stiu cine are domiciliul in casa mea in acest moment spunind ca legea 677/2001 prevede ca trebuie acordul respectivilor.Cu multumiri anticipate
Cel mai recent răspuns: ContSters196669 , utilizator 10:04, 26 Mai 2011
Din ce spuneti eu inteleg ca ati promovat o actiune in evacuare si ati obtinut o hotarare judecatoreasca defintiva si irevocabila, daca ati putut scoate acele persoane din casa dvs.

Aveti posibilitatea sa faceti o sesizare la Politie - Ordine Publica - in care rugati sa fie cautati numitii x, y si z si sa li se retraga cartea de identitate pentru ca domiciliul lor de pe CI nu mai este la dvs.; sa anexati la cerere o copie a hotararii judecatoresti.

Ar fi foarte bine daca ati sti/afla unde stau si sa precizati in cerere unde locuiesc - poate nu si-au facut vize de resedinta si atunci intr-adevar isi vor face singuri cerere pentru CI, e mai ieftin decat amenda ;)

Ultima modificare: Joi, 26 Mai 2011
ContSters196669, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectare hotararii definitive si irevocabile.... niki_ niki_ Am obtinut o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila pentru evacuarea unei persoane de la domiciliul meu ,in prezent persoana nu mai locuieste dar ... (vezi toată discuția)
Cumparat apartament, cum determin vechiul proprietar sa elibereze locuinta? vicky_gavrila vicky_gavrila Buna seara, Am si eu o situatie. Am cumparat un apartament si in contractul de vanzare cumparare a fost trecuta o clauza precum ca vechiul proprietar poate ... (vezi toată discuția)
Chirias si proprietar - acord luare in spatiu Orieta Orieta Care este riscul la care este supus proprieterul unui imobil care ia in spatiu pe cineva cu forme legale si e de acord sa fie trecuta adresa de domiciliu in ... (vezi toată discuția)