Buna ziua, intru cateodata online pe un site adult, unde oricine ma poae vedea dezbracata in privat pentru 3.16$/ pe minut.
Am gasit unul din aces show filmat si postat pe x hub, am 11.000 de vizionari in 2 zile, si asta ma face sa ma simt nesigura si furioasa.Nu pot sterge sau bloca videoclipul, iar daca il anunt il va sterge, si-l va posta din nou pe alt site. exista o lege care sa opreasca asa ceva?
multumesc!
Daca esti angajata unui studio de videochat ar trebui sa iei legatura cu patronul, sa ii spui ce s-a intamplat. Daca esti independenta, fa un complaint (reclamatie) la x hub, si un complaint pe site-ul intermediar in care ati facut nebuniile, pentru a bana contul celui care a postat video-ul pe internet. De asemenea, da un search pe Google dupa titlul cu care este publicat video-ul pe x hub, pentru a vedea daca a fost preluat si de alte site-uri. Daca da, fa reclamatii si la celelalte pana videoclipul dispare, si gata.
Nu am gasit niciun X Hub pe Google, cel putin nu cu filme. Daca e un hub de DC++, prinde orbu'. scoate-i ochii, ca probabil si organizatiile de drepturi de autor ar vrea sa stie cine gazduieste hub-ul si n-au putut afla pana in momentul de fata.