Buna seara,am si eu o problema legata de o vecina...Sunt mama unui baietel de 12 ani care este mereu hartuit de o vecina a carui fiu a fost prieten cu fiul meu..din cauza unei altercatii cei doi nu-si mai vb..mama baiatui ii adreseaza mereu vb jignitoare fiului meu...ex..ca nu are parinti,ca nu are tata,ca nu are ce manca...il ameninta ca-l bate,ca-l pune si pe sotul dansei sa-l bata...etc..vreau sa stiu cum poate fii oprita aceasta femeie legal...specific ca fiul meu este terorizat de ea cand o vede...ma gandesc ca trebuie sa existe o modalitate legala de a-l lasa in pace...va multumesc
multumesc..tin sa specific ca nu vreau sa creez probleme nimanui...vreau doar sa-mi lase copilul in pace si sa nu-i mai adresesze nici un cuvant...dar este o femeie foarte rautacioasa si nu cred ca se poate rezolva amiabil cu dansa
Pe cale amiabila este imposibil de rezolvat?
Un proces inseamna timp, bani, si nervi. Plus ca este anevoios tare...
Ma gandesc totusi ca ei intre ei, copiii, isi vor rezolva mai devreme sau mai tarziu "altercatia", existind posibilitatea sa revina din nou la ganduri de imprietenire si e pacat ca dvs sa ramaneti certati.
Discutati totusi cu doamna respectiva, vedeti ce o nemultumeste si care este de fapt motivatia ce o face sa reactioneze violent verbal cu baiatul dvs.
am incercat dar nu-mi raspunde la usa..nu vreau sa ajung in tribunal..tot ce vreau e sa-mi lase copilul in pace..are doar 12 ani si nu e normal sa mi-l terorizeze,asta nu am sa-i permit..daca fiul meu a gresit cu ceva era normal sa vina sa-mi spuna nu sa se duca sa-l jigneasca si sa-l ameninte de fata cu alti copii...este traumatizant pt el...eu sunt singura in masaura sa-l pedepseasca
Eu zic sa mergeti intai la Protectia Copilului, au si psiholog care poate constata daca acesta a suferit traume psihice, se implica si va indruma cel mai bine cum sa faceti.
am chinuit foarte mult cu el de mic,avand mari probleme de sanatate...acum cativa ani a facut inclusiv consiliere psihologica fiind un copil foarte emotiv..cand in sfarsit vad ca-i merge bn mi-e teama sa nu o iau de la capat