avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Accident rutier
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Accident rutier

Buna ziua.Am avut un accident rutier ,vinovat fiind celalalt sofer care nu avea rca(stiu de fpvs) eu am cumparat masina si nu am facut inca actele pot sa cer eu despagubiri sau poate doar cel care apare in acte?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Doinita Stingaciu , Avocat 09:46, 14 Septembrie 2013
Trebuie verificat exact ce acte aveti pt. cumpararea acelui vehicul, pentru a ne lamuri cine poate incasa despagubirea. Daca e vechiul proprietar, va trebui sa il gasiti sa sa va dea o procura prin carte sa specifice ca dvs. aveti dreptul de a incasa despagubirea din acel accident.

Si, ulterior, rezolvati cu transferul proprietatii masinii, pentru a nu mai avea astfel de probleme fata de terti, atunci cand intervine o astfel de situatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident auto cu masina fara rca leorot leorot Buna seara, Am fost lovit de o masina care nu mi-a acordat prioritate. Masina este pe o firma si nu avea rca valabil. Am mers la politie si am dovada de ... (vezi toată discuția)
Victima accident rutier, cheltuieli de spitalizare foarte mari maria_3008 maria_3008 Buna seara, Sunt victima unui accident auto, produs pe timp de noapte prin tamponarea unui autovehicul cu o caruta nesemnalizata corespunzator, eu fiind ... (vezi toată discuția)
Accident auto, vinovatul fără rca. ce altă opțiune am să recuperez dauna în afară de instanța civilă? Constantin Teodor Constantin Teodor Mi-am găsit mașina lovită rău în parcare. Vinovatul a fugit dar l-am găsit. Nu are RCA. Ce altă opțiune am să recuperez daună în afară de ... (vezi toată discuția)