Am redat mai intii = litera cu litera - Incheierea - dezbateri fond,,pe urma am adaugat comentarii..Apoi chiar daca - a scris,,raspuns - paratul la aceste minciuni - ,,,dar nu au fost citite// - tot degeaba..Iar de vorbit,,de raspuns dupa dezbateri - a fost final si Sentinta - acasa..atit,,deci dupa dezbateri - nu au mai fost sedinte.
.Binenteles - nu am avut bani - pt avocat,,am vorbit intotdeauna,,ultimul in sedinte((/nouasprezece sedinte in doi ani,)),cind - am putut,,,si nu mai mult de cinci - zece secunde per sedinta,,,iar pt a explica oral - ce nu au fost citite///adica nimic citit,,poate titlurile,,deci pt a explica oral - cca 180 elemente - 40/ presupuse repetari = 140 de elemente = i-mi trebuia - numai sa scriu aceste 140 elemente - trebuia timp numai pt scriere 140 x un minut = 140 minute,,iar pt explicatii trebuiau - 140,,sau 70 elemente ori cca 10 minute per element = trebuia 70 x 10 = 700 minute/in 2 ani iar eu,,mie mi s-a permis - un maxim 200 secunde in doi ani..Am contestat,,dar degeaba,,,am facut Plingere - dar ? degeaba..PROBABIL - BANUL HOTARESTE,,PUTEREA BANULUI ..
Acum redau = Incheierea - dezbateri Fond- cu minciuni - colosale si in scris,,necitite de - jud presedinte Fond,//sau citite,,dar trecute cu vederea//contra spaga luata,,,,si apoi daca a fost lasata vorba,,un semn/atentionare si la ceilalti jud /presedinti de complete = apel,,recurs,,contestatie - a iesit ca 2 + 2 = 7//sapte..PUTERE BANULUI - ESTE MARE
Si au iesit si cu N U P - conform 278/indice unu,, De ce oare ? Este o grupare bine alcatuita,formata..
unde reprezentantul reclamantei - solicita - urmatoarele opt puncte citez =
"" Instanta constata cauza in stare de judecata si acorda cuvintul pe fondul cauzei..
Reprezentantul reclamantei - solicita,=
- 1)admiterea cererii principale,astfel cum a fost formulata,
- 2) partajarea bunurilor mobile ce nu au facut obiectul partajului voluntar
,,,pct 3) - atribuirea imobilului reclamantei - avind in vedere ca aceasta locuieste cu copii rezultati din casatorie - in imobil..""
- 4) solicita a se avea in vedere - inscrisurile si declaratiile martorilor avind in vedere - cota de contributie solicitata,,,
- 5) faptul ca paratul nu a dispus distribuirea - dividendelor SC XXX srl.
- 6) nu a avut venituri, acestea fiind reportate pe zece ani,,
- 7) acesta avind un venit anual de 3 000 lei
- 8) posibilitatea paratului de a desfasura activitati comerciale ,fiind limitate
Reprezentantul reclamantei cu privire la cererea conexa, solicita =
-respingerea,,constatarea lipsei calitatii procesuale active a SC XX srl,, in dosarul de partaj bunuri comune putind sta doar sotii,,,cu cheltuieli de judecata,,,in subsidiar cu compensarea - cheltuielilor de judecata - in situatia in care sint dovedite """",,, inchei intregul citat INCHEIEREA DE SEDINTA - PARTE INTEGRANTA CU SENTINTA CIVILA NR
nr 1 = are greseli,,incurca imobilele,,nr 2 corect,,,3) imobilul este la rosu - neconectat la nici o utilitate deci este o "" mare minciuna "" 4) = declaratia martorei ,- =sint generalitati,,apoi ""nu a spus tot ce stie,,,si apoi nu este utila,,elocventa pt -partaj - cuprinzind mai mult generalitati,,nr 5 - mincinoasa,,
nr 6 = minciuna= adica paratul - nu a avut venituri ,,avea firma venituri pt = angajati,,pt invetitii,pt dezvoltare etc si paratul//asociatul unic - murea de foame,traia in saracie sau cu venit/salariu egal ca innainte de privatizare,,,
7) = minciuna - inventata -
8) paratul = pers fizica - nu putea desfasura activitati comerciale,,incalca legea,,firma - DA
Citeste mai mult:
www.avocatnet.ro/content/for...
Follow us: Avocatnetro on Facebook