avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1130 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Referitor bursa studii poprita
Discuție deschisă în Executare silită

Referitor bursa studii poprita

Buna ziua
Am din luna sept 2013 contul de salariu de la Raiffeisen blocat de un executor pt o datorie catre o banca pt un imprumut girat de mine. Cei de la raiffeisen au blocat si virat si o suma pe care am primit-o ca si subventie in urma unui curs prin fonduri europene. Intrebarea mea este daca au putut sa retina aceasta suma, pe care asa cum m-am documentat nu aveau dreptul sa o retina, imi pot retine si din bursa de studii doctorale.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Poprire pe subventiile/alocatiile copiilor din fonduri europene maravichiriuc2013 maravichiriuc2013 au voie bancile sa puna poprire pe subventiile/alocatiile copiilor din fondurilor europene? (vezi toată discuția)
Banca iti poate oprii subventia primita din bani europeni? maryaj maryaj Buna ziua, eu am urmat un curs de calificare si la absolvirea acestui curs am primit subventie de 500 ron aceasta fiind virata prin cont bancar, eu cand m-am ... (vezi toată discuția)
Executare silita buiavasi buiavasi buna ziua! as dori sa stiu daca in cazul in care executorul judecatoresc a trimis adresa de ridicare a popririi pe cont banca este obligata sa ridice poprirea ... (vezi toată discuția)